0
0,00  0 izdelkov

V košarici ni izdelkov.

J3GIN Ruby 0,7L

29,90 

Odkrijte čar J3GIN Ruby, elegantnega rožnatega gina v 0,7-litrski steklenici.

Ta kakovosten gin je obogaten z naravno aromo maline, ki mu daje svež okus poletnih dni. S 37,5% vsebnostjo alkohola, J3GIN Ruby združuje tradicionalno londonsko metodo destilacije z modernim pridihom, kar zagotavlja vrhunsko kakovost in okus.

Idealen je za uživanje v poletnih koktajlih ali kot osvežilna pijača na ledeno hladne dni.

Količina: 0,7L
Vsebnost alkohola: 37,5%

Kategoriji: ,

J3GIN Ruby je vrhunec elegance in kakovosti v svetu ginov, predstavljen v privlačni 0,7-litrski steklenici. Ta rožnati gin je ustvarjen z uporabo klasične London Dry metode destilacije, slovenski proizvod, ki zagotavlja visoko kakovost in čistost alkohola. Naravna aroma maline dodaja subtilen, a izrazit sadni pridih, ki ginu daje edinstven karakter in svežino.

Vsaka steklenica J3GIN Ruby vsebuje 37,5% alkohola, kar poudarja moč in kakovost pijače. Ta gin je idealen za pripravo raznolikih koktajlov, saj se odlično ujema z tonikom in zamrznjenimi gozdnimi sadeži, kar ustvari presenetljivo osvežilno kombinacijo. Prav tako se odlično poda k bolj nežnim koktajlom, kjer prevladujejo sadne note.

Za dodaten vizualni učinek so v J3GIN Ruby dodani jedilni koščki 22-karatnega zlata, ki med uživanjem v pijači ne bodo občutni, bodo pa zagotovo obogatili estetski užitek in dodali pridih razkošja. Ta detajl naredi J3GIN Ruby še posebej primeren za posebne priložnosti ali kot ekskluzivno darilo.

Z vsakim kozarcem J3GIN Ruby se lahko prepustite čarom poletja, ne glede na letni čas. Uživajte v osvežilnem okusu, ki vas popelje skozi sveže note malin in subtilno eleganco, ki jo ponuja ta sofisticiran gin. Idealno za tiste, ki iščejo kakovost in nekaj posebnega v svetu alkoholnih pijač.

Ob upoštevanju zakonskih omejitev oglaševanja alkoholnih pijač, je pomembno poudariti, da J3GIN Ruby ni primeren za osebe mlajše od 18 let in da prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju. Ta gin je torej namenjen odgovornemu uživanju in ponuja edinstveno izkušnjo v svetu destiliranih pijač.


* Živilo vsebuje alkohol, zato ni primerno za osebe, ki so mlajše od 18. let.​
* M​inister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.

Kontakt

JAKŠIČ CENTER, d.o.o. Ljubljana
Pot čez gmajno 109
1000 Ljubljana

Telefon: 070 696 166
Email: info@j3spirits.com