0
0,00  0 izdelkov

V košarici ni izdelkov.

J3GIN Classic 0,7L

29,90 

J3GIN Classic je vrhunski London Dry gin, pakiran v 0,7-litrski steklenici z močno aromo brinovih jagod in citrusov.

Ta gin je destiliran s klasičnimi začimbami, vsebuje 37,5% alkohola in je obogaten z jedilnimi koščki 22-karatnega zlata, kar zagotavlja prestižen užitek pri pitju.

Količina: 0,7L
Vsebnost alkohola: 37,5%

Kategoriji: ,

J3GIN Classic predstavlja esenco tradicionalnega London Dry gina, ki združuje intenzivne okuse brinovih jagod in svežino citrusov v eni steklenici. Z 37,5% vsebnostjo alkohola, ta gin ohranja visoko kakovost zahvaljujoč strogim standardom destilacije, ki zahtevajo, da se vse začimbe dodajo med procesom destilacije in da končni produkt vsebuje vsaj 70% alkohola pred razredčenjem.

Gin je obogaten z jedilnimi koščki 22-karatnega zlata, ki ne samo da vizualno izboljšajo izkušnjo, ampak tudi poudarijo luksuznost vsakega požirka. J3GIN Classic je odlična izbira za ljubitelje klasičnih gin tonikov, ki cenijo bogat okus in kompleksnost.

Ta izdelek je namenjen odgovornemu uživanju alkohola in je primeren samo za polnoletne osebe. Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju, zato je pomembno uživati zmerno. J3GIN Classic je idealen za praznovanja ali kot sofisticiran dodatek k domači barski zbirki, zagotavljajoč, da bo vsaka priložnost posebna.


* Živilo vsebuje alkohol, zato ni primerno za osebe, ki so mlajše od 18. let.​
* M​inister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.

Kontakt

JAKŠIČ CENTER, d.o.o. Ljubljana
Pot čez gmajno 109
1000 Ljubljana

Telefon: 070 696 166
Email: info@j3spirits.com