0
0,00  0 izdelkov

V košarici ni izdelkov.

J3GIN Azure 0,7L

29,90 

Z vsakim kozarcem J3GIN Ruby se lahko prepustite čarom poletja, ne glede na letni čas.

Uživajte v osvežilnem okusu, ki vas popelje skozi sveže note malin in subtilno eleganco, ki jo ponuja ta sofisticiran gin. Idealno za tiste, ki iščejo kakovost in nekaj posebnega v svetu alkoholnih pijač.

Količina: 0,7L
Vsebnost alkohola: 37,5%

Kategoriji: ,

J3GIN Azure predstavlja popolno harmonijo klasične London Dry metode destilacije in inovativnega dodajanja naravnih arom. Ta edinstven gin, slovenski proizvod, vsebuje 37,5% alkohola in je obogaten z naravno aromo gozdne robide, ki ga odlikuje s svežino in izrazitim sadnim karakterjem. Njegova posebnost je tudi vizualni učinek, saj ob mešanju z tonikom ali bitter lemonom pijača pridobi čudovito azurno barvo, ki je dodatno poudarjena z dodatkom koščkov 22-karatnega zlata.

Ta gin ni le pijača, ampak tudi izkušnja, ki estetsko in okusno obogati vsak trenutek. Koščki zlata, ki so dodani v gin, so jedilni in med pitjem neopazni, vendar vizualno dopolnjujejo izkušnjo. J3GIN Azure je odlična izbira za tiste, ki cenijo tradicijo, a so hkrati odprti za nove, sveže okuse.

J3GIN Azure je idealen za pripravo različnih koktajlov, zlasti za tiste, ki izstopajo s svojo barvo in eleganco. Njegova bogata aroma robide se odlično ujema z rahlo grenkimi ali citrusnimi toniki, ustvarja pa tudi izvrstne kombinacije z drugimi svežimi ali zeliščnimi dodatki. Namenjen je ljubiteljem ginov, ki iščejo nekaj posebnega in želijo svoje koktajle dvigniti na višji nivo.

Ob upoštevanju zakonskih omejitev oglaševanja alkoholnih pijač, je pomembno poudariti, da J3GIN Azure ni primeren za osebe mlajše od 18 let in da prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju. Ta izdelek je namenjen odgovornemu uživanju in ponuja edinstveno in kvalitetno izkušnjo, ki jo lahko delite z družbo ali uživate sami, ob posebnih priložnostih.


* Živilo vsebuje alkohol, zato ni primerno za osebe, ki so mlajše od 18. let.​
* M​inister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.

Kontakt

JAKŠIČ CENTER, d.o.o. Ljubljana
Pot čez gmajno 109
1000 Ljubljana

Telefon: 070 696 166
Email: info@j3spirits.com