0
0,00  0 izdelkov

V košarici ni izdelkov.

J3GIN Amber 0,7L

29,90 

J3GIN Amber je prefinjen gin v 0,7-litrski steklenici z naravno aromo pasijonke. S 37,5% alkohola, ta gin združuje bogato sadno aromo z klasičnim procesom destilacije, ponujajoč osvežitev za vroče poletne dni.

Primeren za uživanje kot osnovna sestavina sadnih koktajlov ali samostojno na ledu.

Količina: 0,7L
Vsebnost alkohola: 37,5%

Kategoriji: ,

J3GIN Amber je izjemen gin, slovenski proizvod, ki v sebi združuje harmonijo klasične London Dry destilacije in eksotično svežino pasijonke. Ta 0,7-litrska steklenica skriva gin z 37,5% alkohola, katerega okus je poudarjen z naravno aromo pasijonke, daječ pijači izrazit sadni značaj in svežino, idealno za poletne dni.

Gin je obogaten z jedilnimi koščki 22-karatnega zlata, ki ne samo da izboljšajo vizualni učinek, ampak tudi dodajo pridih luksuza vsakič, ko ga postrežete. J3GIN Amber ponuja možnosti za širok spekter koktajlov, od tistih, ki so osredotočeni na sadne note do bolj klasičnih gin tonikov, kjer pasijonka lepo uravnoteži grenkobo tonika.

V skladu z zakonskimi omejitvami, opozarjamo, da je J3GIN Amber namenjen samo polnoletnim osebam in da prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju. J3GIN Amber je odlična izbira za ljubitelje gina, ki iščejo nekaj drugačnega in želijo svoje pijače obogatiti z izrazito, a nežno sadno noto. Ta gin je kot nalašč za druženja, posebne priložnosti ali kot darilo za ljubitelje unikatnih, kakovostnih destilatov.


* Živilo vsebuje alkohol, zato ni primerno za osebe, ki so mlajše od 18. let.​
* M​inister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.

Kontakt

JAKŠIČ CENTER, d.o.o. Ljubljana
Pot čez gmajno 109
1000 Ljubljana

Telefon: 070 696 166
Email: info@j3spirits.com