0
0,00  0 izdelkov

V košarici ni izdelkov.

J3GIN Topaz 0,7L

29,90 

Odkrijte J3GIN Topaz, izvrsten gin v 0,7-litrski steklenici, ki združuje tradicionalno London Dry metodo z dodatkom slovenskih rdečih pomaranč.

Ta gin, ki ima 37,5% alkohola, ponuja edinstveno sladko-grenko izkušnjo, idealno za izdelavo raznolikih koktajlov ali samostojno uživanje.

Količina: 0,7L
Vsebnost alkohola: 37,5%
Kategoriji: ,

J3GIN Topaz je sofisticiran gin, ki predstavlja kombinacijo klasične destilacije in inovativnih dodatkov naravne arome rdeče pomaranče. Destiliran po strogih standardih London Dry metode, ta gin ohranja visoko alkoholno stopnjo 37,5% in zagotavlja bogat okus s pridihom slovenskih pomaranč. Dodatek jedilnih koščkov 22-karatnega zlata ne le izboljša estetski užitek, ampak tudi doprinaša k edinstvenemu doživetju ob pitju.

J3GIN Topaz je idealen za pripravo koktajlov, ki zahtevajo svežino in izrazito sadno noto. Gin lahko služi kot odlična osnova za kreativne mešanice ali kot samostojna pijača na ledu, kjer se njegov polni okus lahko popolnoma razvije. Namenjen je odgovornemu uživanju in je primeren samo za odrasle, saj prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju. Ta gin zagotovo navduši s svojim luksuznim pridihom in izvrstnim okusom, ki ga lahko delite na posebnih priložnostih ali v miru domačega okolja.


* Živilo vsebuje alkohol, zato ni primerno za osebe, ki so mlajše od 18. let.​
* M​inister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.

Kontakt

JAKŠIČ CENTER, d.o.o. Ljubljana
Pot čez gmajno 109
1000 Ljubljana

Telefon: 070 696 166
Email: info@j3spirits.com