0
0,00  0 izdelkov

V košarici ni izdelkov.

J3GIN Lemon 0,7L

29,90 

Predstavljamo vam J3GIN Lemon, osvežujoč gin v 0,7-litrski steklenici, ki je obogaten z naravno aromo limone.

Z 37,5% alkohola, ta gin združuje klasično London Dry metodo destilacije z osvežilnim limoninim okusom, kar ustvarja idealno pijačo za poletne koktajle ali prijetno zimsko različico kuhanih ginov.

Količina: 0,7L
Vsebnost alkohola: 37,5%

Kategoriji: ,

J3GIN Lemon je prava izbira za vse, ki iščejo osvežitev in nekaj drugačnega. Ta gin je destiliran z uporabo klasične London Dry metode, kar zagotavlja visok standard kakovosti in čistost alkohola. Naravna aroma limone doda svež in živahen okus, ki se popolnoma ujema s toplimi poletnimi večeri ali hladnimi zimskimi nočmi.

Vsaka steklenica J3GIN Lemon vsebuje 37,5% alkohola in je obogatena z jedilnimi koščki 22-karatnega zlata, ki vizualno izboljšajo izkušnjo pitja. Ta gin ni zgolj pijača, ampak ponuja celovito senzorično izkušnjo, kjer se prepletajo kakovost, estetika in okus.

J3GIN Lemon je popoln za pripravo koktajlov, saj njegova osvežilna limonina nota odlično komplementira različne mešanice, od tonikov do svežih sadnih sokov. Prav tako je primeren za inovativne zimske pijače, kot so kuhani gini, kjer limonin okus dodaja prijetno kislost, ki spominja na okus čaja.

V skladu z zakonskimi omejitvami, opozarjamo, da je J3GIN Lemon namenjen samo polnoletnim osebam in da prekomerno uživanje alkohola škoduje zdravju. Ta gin je idealen za tiste, ki cenijo kakovost in želijo svoje pijače obogatiti z edinstvenim in svežim okusom.


* Živilo vsebuje alkohol, zato ni primerno za osebe, ki so mlajše od 18. let.​
* M​inister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.

Kontakt

JAKŠIČ CENTER, d.o.o. Ljubljana
Pot čez gmajno 109
1000 Ljubljana

Telefon: 070 696 166
Email: info@j3spirits.com