J3GIN Topaz

29,90

J3GIN Topaz gin v elegantni steklenici z okusom rdeče pomaranče, ki daje prijetno sladko-grenko doživetje.
Kategorija:

‘’J3GIN Topaz’’ je eden izmed prvakov naše sadne kolekcije. Gin-u, narejenemu v naši destilarni po klasični londonski metodi, poleg ostalih začimb, ki jih vsebuje klasičen Gin, smo v procesu, ki našemu gin-u doda aromo dodali še olupek kvalitetnih slovenskih pomaranč in naravno aromo rdeče pomaranče. Za dodan okus pa nismo žrtvovali nobenega odstotka volumna alkohola, tako da lahko oranžnega J3GIN-a pijete tako, kot ste bili navajeni z navadnim ginom.

Vsem J3GIN na koncu dodamo še koščke jedilnega 22-karatnega zlata, ki ga ob pitju ne boste niti čutili, bo pa izboljšal proces in vizualni efekt uživanja pitja gina.

// London dry Gin, je metoda po kateri proizvajamo vse Gine v naši kolekciji. Kljub besedi London v imenu, kljub mnenju nekaterih take vrste gin ni narejen zgolj v Londonu. Gre za tradicionalno recepturo pri kateri je potrebno dodati vse začimbe v procesu destilacije. Po končni destilaciji mora končni produkt vsebovati vsaj 70% alkohola, ki se ga ne sme razredčiti pod 37,5%. To seveda niso edini pogoji, z več podrobnostmi vas ne bomo obremenjevali, je pa to tudi garancija kvalitete naših ginov.


Živilo vsebuje alkohol, zato ni primerno za osebe, ki so mlajše od 18. let.​

M​inister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.

Kontakt

JAKŠIČ CENTER, d.o.o. Ljubljana

Pot čez gmajno 109

1000 Ljubljana

 

Telefon: 070 696 166
Email: info@j3spirits.com