J3GIN Ruby

29,90

J3GIN Ruby gin v elegatni steklenici je kakovosten rožnat gin z okusom maline. Edinstveno žganje svežega vonja poletnih dni.

Kategorija:

J3GIN Ruby'' je eden izmed prvakov naše sadne kolekcije. Ginu, narejenemu v naši destilarni po klasični londonski metodi, poleg ostalih začimb, ki jih vsebuje klasičen gin, smo v procesu, ki našemu gin-u doda aromo, dodali še naravno aromo maline. Za okus nismo žrtvovali nobenega odstotka volumna alkohola, tako da lahko ''pinky'' J3GIN pijete tako kot ste bili navajeni s klasičnim ginom.

Okus je malce bolj damski, vendar so ga vzljubili tudi vsi moški, ki so del naše ekipe, saj ima v kombinaciji z zamrznjenimi gozdnimi sadeži in tonikom presenetljivo osvežilen okus, idealen za poletne dni. Kot vsak J3GIN ima dodane jedilne koščke 22-karatnega zlata, ki jih ob pitju ne boste čutili, bodo pa definitivno močno izboljšali vizualni aspekt uživanja ob gin-u.

// London dry Gin, je metoda po kateri proizvajamo vse Gine v naši kolekciji. Kljub besedi London v imenu, kljub mnenju nekaterih take vrste gin ni narejen zgolj v Londonu. Gre za tradicionalno recepturo pri kateri je potrebno dodati vse začimbe v procesu destilacije. Po končni destilaciji mora končni produkt vsebovati vsaj 70% alkohola, ki se ga ne sme razredčiti pod 37,5%. To seveda niso edini pogoji, z več podrobnostmi vas ne bomo obremenjevali, je pa to tudi garancija kvalitete naših ginov.


Živilo vsebuje alkohol, zato ni primerno za osebe, ki so mlajše od 18. let.​

M​inister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.

Kontakt

JAKŠIČ CENTER, d.o.o. Ljubljana

Pot čez gmajno 109

1000 Ljubljana

 

Telefon: 070 696 166
Email: info@j3spirits.com