J3GIN Lemon

29,90

Lemon Quartz, gin iz J3 serije z dodatkom limone. Najbolj paše v poletne koktejle, saj je prijetno osvežujoč.

Kategorija:

Lemon Quartz je naša izbira za dolge poletne noči ob obali, na terasi apartmaja, v šotoru ali prikolici. Seveda pa je primeren tudi za druge letne čase. Pozimi so vedno bolj popularni razni ''kuhani gini'' in zaradi svojega kančka kislosti njegov okus prijetno spominja na okus čaja, njegovi efekti na naše razpoloženje pa so dosti boljši kot pri čaju 😉
Za vizualno piko na i, poa je obogaten s koščki 22-karatnega zlata, ki ga ob pitju ne boste niti čutili, bo pa izboljšal proces in vizualni efekt uživanja pitja gina.

// London dry Gin, je metoda po kateri proizvajamo vse Gine v naši kolekciji. Kljub besedi London v imenu, kljub mnenju nekaterih take vrste gin ni narejen zgolj v Londonu. Gre za tradicionalno recepturo pri kateri je potrebno dodati vse začimbe v procesu destilacije. Po končni destilaciji mora končni produkt vsebovati vsaj 70% alkohola, ki se ga ne sme razredčiti pod 37,5%. To seveda niso edini pogoji, z več podrobnostmi vas ne bomo obremenjevali, je pa to tudi garancija kvalitete naših ginov.


Živilo vsebuje alkohol, zato ni primerno za osebe, ki so mlajše od 18. let.​

M​inister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.

Kontakt

JAKŠIČ CENTER, d.o.o. Ljubljana

Pot čez gmajno 109

1000 Ljubljana

 

Telefon: 070 696 166
Email: info@j3spirits.com