J3GIN Azure

29,90

J3GIN Azure gin v elegantni steklenici z okusom gozdne robide, ki daje pristno aromo.

Kategorija:

''J3GIN Azure'' je eden izmed prvakov naše sadne kolekcije. Ginu narejenemu v naši destilarni po klasični londonski metodi, poleg ostalih začimb, ki jih vsebuje klasičen gin, smo v procesu, ki našemu gin-u doda aromo, dodali še naravno aromo robid. Za okus nismo žrtvovali nobenega odstotka volumna alkohola, tako da lahko modrega J3GIN-a pijete tako, kot ste bili navajeni s klasičnuim ginom.

Ob mešanju s svetlo pijačo, kot je na primer tonik ali bitter lemon, postane J3GIN blue prijetne azurne barve, ki skupaj s koščki 22-karatnega zlata, ki jih dodamo v vsak J3GIN, ustvari prijeten vizualen efekt in dvigne nivo pitja gina doma. Ne skrbite, koščki so jedilni in jih ob pitju pijače sploh ne boste čutili.

// London dry Gin, je metoda po kateri proizvajamo vse Gine v naši kolekciji. Kljub besedi London v imenu, kljub mnenju nekaterih take vrste gin ni narejen zgolj v Londonu. Gre za tradicionalno recepturo pri kateri je potrebno dodati vse začimbe v procesu destilacije. Po končni destilaciji mora končni produkt vsebovati vsaj 70% alkohola, ki se ga ne sme razredčiti pod 37,5%. To seveda niso edini pogoji, z več podrobnostmi vas ne bomo obremenjevali, je pa to tudi garancija kvalitete naših ginov.


Živilo vsebuje alkohol, zato ni primerno za osebe, ki so mlajše od 18. let.​

M​inister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.

Kontakt

JAKŠIČ CENTER, d.o.o. Ljubljana

Pot čez gmajno 109

1000 Ljubljana

 

Telefon: 070 696 166
Email: info@j3spirits.com